Reynolds i Jackman

Stiže novi Deadpool, a ulogu dobiva i Wolverine. Pitanje je samo, kako će ga oživjeti?

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

"Moramo ostati vjerni liku, pronaći novu dubinu, motivaciju, smisao", komentirao je ReynoldsNastavak hit filma “Deadpool” službeno stiže 6. rujna 2024. godine, a u ulozi Wolverina trebao bi se pojaviti Hugh Jackman. Za novi nastavak o dogodovština popularnog anti-junaka, režiju će potpisati Shawn Levy, ali nije jasno kako će Wolverine – ponovno oživjeti


“Moramo ostati vjerni liku, pronaći novu dubinu, motivaciju, smisao. Svaki ‘Deadpool’ treba se istaknuti i izdvojiti. To je nevjerojatan izazov koji me tjera da dobro razmislim”, komentirao je glavni glumac Ryan Reynolds u najavi.


Pritom se okrenuo i upitao Jackmana: “Hej, Hugh, želiš li još jednom glumiti Wolverinea?”, na što mu je glumac odgovorio potvrdno.

Posljednji put kada su obožavatelji X-Mena vidjeli Jackmana kao Wolverina, bilo je u filmu “Logan” iz 2016. godine, redatelja Jamesa Mangolda.


Wolverine je u tom filmu slavno umro na kraju, a Jackman je više puta izjavio da je film bio njegov labuđi pjev u toj ulozi.


Upravo zato nije baš jasno kako će se pojaviti u “Deadpoolu 3”.


Shawn Levy, koji je s Reynoldsom snimio ‘Free Guy’ i ‘The Adam Project’, režirat će i ‘Deadpool 3′. Projekt će se službeno pridružiti Marvelovom filmskom svemiru nakon što je Disney kupio ’20th Century Fox’, piše Polygon.


Rhett Reese i Paul Wernick, koji su napisali prva dva filma ‘Deadpool’, sada su potpisali i treći.