Netflix

Stiže druga sezona serije Bridgerton koja je zaludjela svijet. Evo što nas čeka

S.M.

Foto: Netflix

Foto: Netflix

Svaki elitni događaj na kojem se pojave članovi društva popraćen je pamfletom Lady WhistledownSerija Bridgerton s Netflixa postala je jedna od najpopularnijih serija na ovoj plaftormi, a obožavaju je gledatelji diljem svijeta. Američka dramska serija temeljena je na romanima Julie Quinn, a producentica je Shonda Rhimes (Uvod u anatomiju).


Radnja je smještena između 1813. i 1827. godine, a pratimo elegantnu kremu londonskog društva čije mame imaju samo jednu misiju – što bolje udati svoje kćerke.


Svaki elitni događaj na kojem se pojave članovi društva popraćen je pamfletom Lady Whistledown čiji se identitet doznaje na kraju prve sezone, ali za one koji nisu gledali seriju, nećemo ju pokvariti.
Lady Whistletone svojim tekstovima daje osvrt na glavne događaje u društvu, a zbog toga što nitko ne zna tko je zagonetna autorica koja zna sve tajne visokog društva, mnoge je serija asocirala na popularnu Gossip Girl.


Nakon što su gledatelji diljem svijeta poludjeli za prvom sezonom, Netflix javlja da stiže i druga.


U objavi na društvenim mrežama stoji da se produkcija serije vraća na proljeće ove godine, a glavna tema serije biti će traženje prikladne supruge za lorda Anthonyja Bridgertona. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix) 


Trenutno se traže glumci za nekoliko uloga, a između ostalog i glumica koja će preuzeti ulogu partnerice lorda Anthonyja. Njezino ime znamo iz knjiga – Kate Sheffield.


Prva sezona serije temeljila se na prvoj od ukupno osam knjiga, a nosila je naslov The Duke and I. U prvom je planu bila romansa između Daphne, najstarije kćerke obitelji Bridgerton te Simona Bassetta, vojvode od Hastingsa. Svaki nastavak knjige bavi se jednim članom obitelji Bridgerton.