The Prince

Stigla nova serija o kraljevskoj obitelji. Satirična je i animirana, a glas princu Harryju daje Orlando Bloom

S.M.

Foto: YouTube Screenshot

Foto: YouTube Screenshot

Već se našla na udaru kritika.Uz megapopularnu “The Crown” na Netflixu, stigla je još jedna serija o kraljevskoj obitelji i to na HBO Max. Razlika je u tome što je ova serija animirana, komična i poprilično satirična, a iza nje stoji scenarist i producent Gary Janetti kojeg znamo po hitovima kao što su “Family Guy” (scenarist) i “Will & Grace” (producent).


Janetti se uz serije proslavio i vlastitim interpretacijama princa Georga koje redovito objavljuje na Instagramu. Njegove su objave na društvenim mrežama postale hit uoči vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja 2018. godine, a iako su se mnogi smijali, kasnije je pretjerao sa “šalama” na račun same Meghan. Nakon što je ona progovorila o tretmanu kakvog je imala u većini medija, Janneti je promijenio pristup.


U seriji, Gary Janneti daje glas princu Georgeu, Alan Cumming Owenu (izmišljenom butleru mladoga princa), Orlando Bloom princu Harryju, Lucy Punch Kate Middleton, Iwan Rheon princu Williamu, Dan Stevenst princu Charlesu te Frances de la Tour kraljici Elizabethi.
Orlando Bloom se već našao na meti kritika zbog sudjelovanja u seriji nakon što se prethodno doznalo da su on i princ Harry susjedi te da se poznaju. Bloom je tada kazao da nije znao princa Harryja u trenutku potpisivanja ugovora za seriju.


Čitava se serija zapravo već našla na meti kritika jer su mnogi zaključili da je “riječ o ismijavanju djece” što nikako nije u redu.


Svih 12 epizoda serije “The Prince” trenutno je dostupno na HBO Maxu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Gary Janetti (@garyjanetti)