"Jeane du Barry"

Stigla fotka Johnnyja Deppa u prvoj filmskoj ulozi nakon 3 godine

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Glumi kontroverznog kralja



Johnny Depp se transformirao u kontroverznog kralja Luja XV u prvoj najavi za nadolazeću dramu “Jeane du Barry”.


WhyNotProductions i France Télévisions otkrile su kako će holivudski glumac izgledati u novoj ulozi, što mu je ujedno i prva nakon tri godine i suđenja s Amber Heard.


Profilna fotografija prikazuje Deppa u kraljevskom ruhu, uključujući bijeli šešir i kosu jednake boje dok sjedi s povezom preko očiju.




Prema Deadlineu, film će pratiti posljednju ljubavnicu kralja Luja XV, Jeanne du Barry (Madame du Barry) u dvorcu Versailles, nakon Madame de Pompadour.


Rođena u siromaštvu, Jeanne je mukotrpno radila na uspinjanju po društvenoj ljestvici dok nije stigla do uloge kraljeve ljubavnice.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Cineguia La Revista (@cineguialarevista)



Produkcija filma krenula je 26. srpnja, a snima se na različitim lokacijama u Francuskoj uključujući Versailles i Pariz. “Jeanne du Barry” u kina bi trebala 2023., a godinu dana kasnije slijedi ekskluzivno prikazivanje na francuskom Netflixu.


Ovo je Deppova prva velika glumačka uloga od “Minamate” iz 2020., gdje je glumio ratnog fotografa W. Eugenea Smitha.


Depp je prije toga bio prisiljen napustiti spin-off franšizu Harryja Pottera “Čudesne zvijeri” nakon što je izgubio na suđenju za klevetu protiv novina The Sun, koje su ga opisale kao “mlatitelja žena”.