Trpila zbog straha

Zvijezdi Igre prijestolja naređivali su da se skida na setu jer “tako očekuju obožavatelji”

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Kako su se scene s golotinjom nastavljale, Clarke je počela preispitivati njihovu razumnostTijekom osam sezona hit serije Igre prijestolja, glavna glumica Emilia Clarke branila je politiku serije o prikazivanju scena seksa i golotinje te se zalagala da se muškarci i žene pojavljuju jednako goli u seriji, bez ikakvih diskriminacija. Sada kada je snimanje i prikazivanje serije gotovo, Clarke je ipak malo kritičnija prema vremenu koji je provela razgolićena na ekranima, prenosi IndieWire. 


Tijekom jedne podcast emisije, Clarke je rekla kako je ipak dolazilo do pritiska da se mora pojaviti gola, iako ona to nije htjela. 


– Sada više razumijem svoje tijelo i s čime sam ležerna, a s čime ne. Prije sam znala imati nesuglasice na setu jer su mi govorili da se moram skinuti jer to od mene očekuju obožavatelji serije – rekla je Clarke dodavši kako je dosta toga trpila jer je bila mlada glumica bez iskustva.
Kako su se scene s golotinjom nastavljale, počela je preispitivati njihovu razumnost. 


– Kako smo išli kroz tu prvu sezonu, u nekim trenucima nisam imala pojma što radim. Nikad nisam bila na sličnom filmskom setu prije, sada sam odjednom potpuno gola s nepoznatim ljudima oko mene, a ja ne znam što raditi i što se očekuje od mene. 


Clarke je pohvalila Jasona Momou jer ju je učio da se izbori za sebe kada joj je neugodno.