Emily Ratajkowski

Zgodna manekenka se ponovno razgolitila: Obožavatelji se pitaju nosi li ikada grudnjak

P. N.

FOTO/Emrata, Instagram

FOTO/Emrata, Instagram

Fotografijama reklamira novu kolekciju odjeće. Zgodna glumica i model Emily Ratajkowski (28), ponovno je na svom Instagram profilu objavila golišave fotke. Riječ je o fotografijama za njezinu novu kolekciju odjeće, a pozirala je u ženstvenim odijelima dubokog dekoltea.


Iako se bavila glumom i manekenstvom prije 2013., upravo ju je ta godina lansirala na vrh svih naslovnica. Te je godine imala ulogu u spotu  za kontroverznu pjesmu “Blurred Lines” glazbenika Robina Thickea, T.I.-ja i Pharrela Williamsa. Pjesma je s jedne strane pozdravljena kao podrška ženskoj snazi i seksualnoj slobodi, a s druge je strane doživljena kao seksistička i degradirajuća.


Spot je Ratajkowsku doveo na mnoge naslovnice, a iste ju je godine časopis  Esquire proglasio “Ženom godine”. Manekenka je postala poznata po svom aktivizmu i zagovaranju feminizma te seksualne slobode za žene, zbog čega je mnogi i dalje smatraju kontroverznom.
Posljednjom je objavom na Instagramu oduševila mnoge obožavatelje, a mnogi su primijetili da joj zid u hodniku krasi i poveća slika nagog ženskog tijela. 


FOTO/emrata, Instagram


FOTO/emrata, InstagramNjezina je fotka prikupila više od milijun lajkova i nebrojene komentare podrške. “Nadam se da će ovo netko obući na sljedećem poslovnom sastanku”, “Ovo je odličan odabir za moje saslušanje na sudu idući mjesec”, “Apsolutno si prekrasna”, “Najljepša žena na svijetu” i “Nosiš li ti ikada grudnjak?”, samo su neki od komentara ispod njezine fotke.