Kakva revnost

Zaštitari Kim Kardashian zabunom napali njezinu mamu: Ženu hitna odnijela na nosilima

P. N.

FOTO/Kim Kardashian, Instagram

FOTO/Kim Kardashian, Instagram

Kim se nalazila u autu sa svojim najboljim prijateljem Jonathanom Chebanom, kada je primila histeričan poziv svoje sestre Khloe. Kim Kardashian je nakon što su je 2016. godine opljačkali u Parizu, pojačala vlastitu sigurnost. Čini se da njezin tim zaštitara svoj posao shvaća više nego ozbiljno, ali nedavno su se poprilično zabunili. Njezinu majku, Kris Jenner (63) zamijenili su za provalnika pa su je napali. Sirota je žena završila s ovratnikom i na nosilima, nakon što je po nju došla hitna pomoć, prenosi Too Fab.


Kim se nalazila u autu sa svojim najboljim prijateljem Jonathanom Chebanom, kada je primila histeričan poziv svoje sestre Khloe. “O moj Bože, Kim”, počela je Khloe, dok se u pozadini čula Kris koja ju doziva u agoniji. 


“Moraš doći. Tvoj cijeli tim zaštitara je upravo napao mamu. Zvali smo prvu pomoć. Ovo je ludo!”, kaže Khloe dok se ponovno čuje Kris koja se žali na bolove u vratu. Na snimci koja je izašla kao najava za novu epizodu emisije “Keeping Up With the Kardashiansh”, Kim izgleda šokirano. “Zaštitari su napali moju mamu?! Čekaj, čekaj, žurim doma, ali što se dogodilo?”, pitala je Kim u panici. 
“Dolazi ovamo! Ja sam vani. Hitna je na putu. Bili su u dvorištu, mama je sišla dolje i kada je došla, rekla sam im da idu okolo, a oni su je srušili. Mama?! Nazvat ću te!”, rekla je Khloe, ostavljajući i Kim i Jonathana bez teksta.


“Moram provjeriti sigurnosne kamere”, izjavljuje Kim dok traži snimke po mobitelu. “Oh, moj Bože.”, čuje se na kraju snimke njezin iznenađeni glas.


Nakon objave snimke na YouTubeu, mnogi su obožavatelji ostali u šoku. Ipak, dio njih smatra kako je sve “namješteno” i da “nema šanse da zaštitari nisu prepoznali Kris Jenner”.