Romantika

Zaljubljeni Bieber supruzi napisao romantičnu pjesmu: ‘Ti si nevjerojatan muškarac’

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Bračni par Bieber čini se, uživa u međusobnoj ljubavi i ne srame se to priznati čitavom svijetu. Napokon je došlo vrijeme romantičnih pjesma na Instagram profilu pjevača Justina Biebera. Nakon što je priznao da ima problema s depresijom, pa odustao od glazbe, pa onda zamolio obožavatelje da mole za njega, mladi je pjevač čini se ponovno pronašao svoju kreativnost.


Bieber je nedavno na profilu objavio fotografiju supruge Hailey uz romantične stihove. Pjesma je prožeta ljubavi i romantikom pa tako možemo pročitati stihove poput: “Moja ljubav za tebe neprestano raste, zvuk cvrčaka je prava meditacija, mislim na tebe, ti si najbolja Božja kreacija”. Objava je prikupila više od četiri milijuna “lajkova”, a obožavatelji su “ponosni na Biebera”, “obožavaju par” i “nadaju se da će pjevač uglazbiti pjesmu”. 
Model Hailey Rhode Bieber, potom je na svom profilu objavila sliku muža s posvetom. “Ti si nevjerojatan muškarac, činiš me boljim ljudskim bićem i činiš me sretnijom. Vrlo sam ponosna na to tko si i tko postaješ”, stoji u objavi koja završava priznanjem da ga “svakim danom voli sve više”.  Ni na njezinu objavu nisu izostali komentari obožavatelja koji “obožavaju par” te iskazuju svoju sreću i zadovoljstvo što brak mladog para, čini se, ide vrlo sretno i zaljubljeno. Bravo, Bieberi!