Mir u šumici

Zaljubljena u Indiju: Ivana Banfić pored Kupe izgradila kućicu od gline, slame i drva

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramPjevačica Ivana Banfić na svom se Instagram profilu pohvalila novom kućom u blizini rijeke Kupe i to načinjenom od gline, slame i drva.


Neobična kuća Ivane Banfić u kojoj uživa sa sinom Janom i suprugom Krunom nastala je po uzoru na kuće u Indiji. Ivana se odavna već zaljubila u Indiju i tamošnji način života pa je atmosferu prenijela i ovdje. Uz svoju kućicu Ivana je komentirala:


– Da mi je netko rekao prije 11 godina kada sam prvi put posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala: gline, slame i drva; rekla bih mu ‘ma daj, možeš misliti’.
Uskoro će naša obiteljska kućica biti gotova. U prirodi, kraj rijeke Kupe, u šumici. Znakovi su svugdje oko nas, samo ih trebamo vidjeti i prepoznati što nam govore.Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno negdje tamo gore. Ivana je doživjela duboko prosvijetljenje pa na svojim profilima na društvenim mrežama često objavljuje svoje oduševljenje s životom i prirodom oko sebe:


– Duboko u sebi osjećam i vidim da se mijenjam, postajem sve senzibilnija. Vidim duboku povezanost sa životinjama i prirodom. Upoznajem sebe.. spoznajem istinsku sreću i onu pravu ljubav koja nije vezana na nikoga posebno i za ništa vanjsko.. Ona je tu oduvijek i biti će zauvijek tu u meni.