Ludi doček

Vruće fotke Kylie Jenner: Rukama jedva obuzdala bujno poprsje i “okrivila” tekilu

P. N.

FOTO/Kylie Jenner, Instagram

FOTO/Kylie Jenner, Instagram

Poslije se pohvalila i fantastičnim trbušnim mišićimaKylie Jenner (22) se pohvalila ludim fotkama s dočeka Nove godine na svom Instagram profilu. Mlada je milijarderka za doček odjenula ultrakratku srebrnu haljinu na kojoj su se presijavale šljokice, a u prvom je planu bilo njezino bujno poprsje.


Outfit je upotpunila bogatim dijamantnim ogrlicama u stilu chokera te decentnom šminkom i dugačkim noktima u boji kože. Na svom je profilu objavila dvije fotke izlaska uz koje je napisala: “Kad udari tekila”. 


Na prvoj je fotki s mobitelom u ruci okružena prijateljima, dok je na drugoj u prvom planu njezino bujno poprsje za koje se uhvatila objema rukama. Objava najmlađe članice obitelji Kardashian – Jenner prikupila je više od osam milijuna “lajkova”, a nisu izostali niti komentari. Mnogi obožavatelji su pohvalili izgled mlade poduzetnice te joj čestitali ulazak u novu godinu. 
Jenner se poslije u jednom od InstaStoryja pohvalila i fantastičnim trbušnim mišićima, napisavši uz fotku: “Isprobavanja”.


FOTO/InstaStory Screenshot


FOTO/InstaStory ScreenshotPrije fotki veselog provoda, Jenner se bacila u objavu onih poslovnih i obiteljskih. Tako smo nedavno mogli vidjeti da se “udružila” s kćerkicom Stormi povodom osmišljavanja nove kozmetičke linije za Valentinovo.