Kaley Cuoco

Vjenčali se prije dvije godine, ali još ne žive zajedno: “Imamo vrlo nekonvencionalan brak”

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Glumica trenutno živi u New Yorku dok traje snimanje za njezinu nadolazeću HBO Max seriju "The Flight Attendant".Kaley Cuoco i njezin suprug Karl Cook, vjenčali su se prije dvije godine, ali par još uvijek ne živi zajedno, prenosi Fox. Razlog tome je što njihova zajednička kuća iz snova još nije bila završena pa će sretan par useliti tek idućeg mjeseca.


“Nedavno smo završili gradnju i nismo u kući proveli niti jednu večer. Zapravo, Karl je bio i upitao me zbog čega ne dođem i ne ostanem, ali čeka me da dođem zajedno sa svim našim životinjama”, kazala je glumica koju pamtimo po ulozi Penny u “Teoriji velikog praska”.


Dodala je i da će prvi put zajedno useliti početkom travnja. Glumica trenutno živi u New Yorku dok traje snimanje za njezinu nadolazeću HBO Max seriju “The Flight Attendant”.
Prošlog je kolovoza glumica otkrila da par uopće ne živi zajedno te da im to odgovara. “Gradimo naš dom iz snova i jednog dana ćemo zauvijek ostati pod istim krovom. Imamo vrlo nekonvencionalan brak, znate. Na različitim smo lokacijama puno vremena i nismo zajedno svaki dan”, objasnila je tada.