Jennifer Aniston

Vječna djevojčica: Glumica zasjala na svom glamuroznom rođendanu. Tko bi joj dao pola stoljeća?

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramJennifer Aniston proslavila je svoj okrugli 50 rođendan u hotelu Sunset Tower Hotel u Los Angelesu.


Na rođendansko slavlje došle su brojne hollywoodske zvijezde među kojima i Ellen DeGeneres, Katy Perry, Orlando Bloom, Sandra Bullock, Lisa Kudrow, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, John Mayer, Robert Downey Jr., Jason Bateman, Barbara Streisand, Diane Keaton, David Arquette, Tom Ford, Rande Gerber, kao i mnogi drugi.

Navodno je na party incognito stigao i Brad Pitt, bivši suprug. Fotografija koja to dokazuje snimljena je s leđa, ali ipak čini se kako je to ipak bila figura popularnog glumca. 


Iako je glumica stekla najveću popularnost ulogom u seriji Prijatelji, još veću donijela joj je veza s glumcem. Jenn je sjala na svojoj rođendanskoj proslavi, a malo tko bi joj dao pola stoljeća. Glumica je poznata po tome da vodi zdrav život i njeguje svoje tijelo. Svakodnevno vježba, a mnogi joj spočitavaju i da pretjeruje.


Na glamuroznom slavlju Jennifer je sjala, a njezin vedar duh oduševio je sve prisutne zvijezde od kojih su mnoge stigle u vrlo casual izdanju.


Primjerice Katty Perry stigla je u tenisicama na motoru sa svojim dečkom Orlandom Bloomom, a čuvena Ellen DeGeneres u trenerci.
Najvažnija uloga za njenu karijeru bila je ona Rachel Green koju je glumila deset godina.


Uz glumu osnovala je i producentsku tvrtku koja danas surađuje sa studijom Paramount i Warner Brothersom.