Bivša misica

Viktorija Rađa otkrila da Dini nikad nije glumila glavobolju da izbjegne seks

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramLjubavnu romansu slavng košarkaša Dine Rađe (52) i nekadašnje misice Viktorije Rađa (42) teško bi bilo zamisliti da išta može uzdrmati. U nedavnom razgovoru za show »In Magazin«, lijepa manekenka u šali je, međutim, priznala da bi se lako mogla zamisliti u naručju filmskog glumca Brucea Willisa.


U razgovoru s voditeljem Davorom Garićem, Viktorija je otkrila da bi ipak na pustom otoku, kad bi se našli nasamo, popustila i pokleknula pred glumcem Bruceom Willisom.

Ali, zgodno je bilo kad je Viktorija dodala i rečenicu objašnjenja:


– To bi mi čak muž čestitao. Bruce Willis mi je idol od kad sam bila dijete!


Viktorija je priznala još neke sitnice iz njihovog odnosa, kao primjerice, da je apsolutno zaljubljena u supruga i da mu nikada nije lagala da je boli glava kako bi izbjegla seks.Ipak prvi poljubac dobio je jedan Nijemac : – Bilo je ljeto, na plaži. On je bio Nijemac, nije govorio riječ engleskog. Ja nisam znala ni riječ njemačkog i bilo je okej za prvi poljubac – kazala je Viktorija. Viktorija i Dino prošlog su mjeseca proslavili 18. godišnjicu braka, a oboje su zaljubljeni osim jedno u drugo i svoje sinove 16-godišnjeg Roka i 11-godišnjeg Niku.Dinu je brak s Viktorijom drugi, prethodno je bio oženjen za također košarkašicu Željanu s kojom ima sina Duju i s kojom je i danas u dobrim i korektnim odnosima. Zanimljivo je kako su obje njegove supruge I Željana i Viktorija rođene istog datuma 7. srpnja.