Obožavatelji šokirani

VIDEO: Zvijezda “Igre prijestolja” i mladi pjevač pobjegli u Las Vegas i izrekli sudbonosno da

Portal Novilist.hr

FOTO/Twitter

FOTO/Twitter

Bijegom u Las Vegas tek nekoliko sati nakon dodjele nagrada "Billboard Music", šokirali su apsolutno sve. Glumica Sophie Turner i pjevač Joe Jonas šokirali su javnost svadbom u Las Vegasu. Mladi je par zbrisao tek nekoliko sati nakon dodjele nagrada “Billboard Music”, gdje su braća Jonas nastupala te večeri. 


Vjenčanje je odrađeno u pravom Las Vegas stilu – ceremoniju je vodio imitator Elvisa Presleyja, a njihovu je pjesmu  izveo “country” duo Dan + Shay.


No, čini se da je ipak netko znao da će se vjenčanje održati. Događaju su prisustvovala ostala braća Jonas sa svojim suprugama, jer se na snimkama mogu vidjeti Danielle Jonas i Priyanka Chopra.

Sophie i Joe su se inače planirali vjenčati ovog ljeta u Francuskoj. “Pa, vjenčat ćemo se ove godine. Imat ćemo ljetno vjenčanje, čemu se veselim. Bit će vrlo zabavno. Odigrat ćemo utakmicu ragbija, tako da – ako se kumovi pojave sa šljivama na očima i slomljenim rukama, bit ću ponosan”, izjavio je ranije Joe Jonas, prenosi Cosmopolitan. Instagram su preplavile snimke s njihovog vjenčanja, na kojima možemo vidjeti da je Sophie imala spremnu bijelu vjenčanicu. Obožavatelji su još uvijek u šoku, ali sudeći prema komentarima – mladom paru žele svu sreću na ovom svijetu.