Prirodna

VIDEO J. Lo objavila rijetke scene bez šminke: Izgleda prekrasno i šalje važnu poruku

P. N.

FOTO/Jennifer Lopez, Instagram

FOTO/Jennifer Lopez, Instagram

Video je objavljen na njezinom YouTube kanalu, gdje je obožavateljima dala uvid u situaciju koja se događa "iza kamera".Pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez (50) smo navikli gledati u večernjim toaletama i u sređenom izdanju, kakvo je specifično za zvijezde Hollywooda. Stoga su se obožavatelji posebno oduševili kada je svestrana “Jenny from the Block” objavila video na kojem uživa bez trunčice šminke.


Video je objavljen na njezinom YouTube kanalu, gdje je obožavateljima dala uvid u situaciju koja se događa “iza kamera”. Prikazala je kako provodi slobodno vrijeme tijekom svoje internacionalne turneje ““It’s My Party”. Zvijezda je uživala u obiteljskim trenucima sa svojim klincima u bazenu.


Pop zvijezda uživa u Turskoj sa svojim jedanaestogodišnjim blizancima Maxom i Emmom. Page Six prenosi da je za prigodu pjevačica odjenula bijeli jednodijelni kupaći te zelene Gucci sunčane naočale (253 dolara). Kosu je svezala u omiljenu frizuru svima koji “nemaju vremena” – neurednu punđu. 
“Svi su mislili da sam luda jer želim ‘izaći van’ i dati svima do znanja da imam pedeset godina. Za mene je kao ženu to važno, da se žene ne otpisuju kada stignu u određenu životnu dob. Sve ste bolje i bolje, sve dok idete i idete i dok ste otvorene iskustvu odrastanja i napredovanja, što je za mene vrlo važno da svima naglasim”, kaže omiljena lationamerička pjevačica, glumica, plesačica, majka ili jednostavno – Jennifer Lopez.