Kombinacija

Vanja Halilović oduševila u uskoj crvenoj haljini: “Ljepota kojom ti zračiš je neopisiva”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Kombinaciju je upotpunila malenom crvenom torbicom.Vanja Halilović je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj pozira u uskoj crvenoj haljini. Bivša televizijska voditeljica je uvijek u sjajnoj formi, ali sada je liniju dodatno naglasila pa je u prvom planu njezin uzak struk.


Crvena haljina dubokog dekoltea bila je odabir za novogodišnju večer, a glamurozna je kombinacija doista pokazala sve njezine atribute u najboljem svijetlu. 


Kombinaciju je upotpunila malenom crvenom torbicom, neutralnim make-upom i prekrasnom raspuštenom plavom kosom. Njezin je osmijeh svakako dodatno uljepšao fotku, pa nikome nije “zasmetalo” niti što je fotka uhvaćena nasred parkirališta.
“1 godina, 12 mjeseci, 52 tjedna, 365 dana, 8766 sati, 525949 minute, 31536000 sekunde… Započnimo”, napisala je Halilović u opisu fotografije objavljene na Novu godinu.


U komentarima su se nanizale brojne čestitke povodom nove godine, a nisu izostali niti komplimenti na račun njezina izgleda. Osim “ljepotice” i “žena bomba”, jedan je pratitelj otišao korak dalje i pripremio čitav sastav na njezin račun.


“Vidjevši ljepotu kojom zračiš ostanem tako u razmišljanju da li može nešto ljepše od tebe postojati, no kada bih išao tražiti vjerojatno bih dobio odgovor da ne postoji, ti si samo jedna jedina, jedinstvena u ovom životu. Kakva ljepota bi to morala biti da zamijeni ljepotu tvojih najdivnijih okica, tog prelijepog lica, osmijeha koji osvaja put do moga srca i svega onog što ti jesi. Realno je to nemoguće pronaći. Zaista, ljepota kojom ti zračiš je neopisiva, ponekad i ostajem bez pravih riječi, da dočaram drugima sve ono što ti jesi. No, nisu oni ni bitni, bitni smo mi, bitna si ti. I uvijek bih pred svima rekao da si ti ta, posebna, najposebnija, da nijedna nije kao ti, princezice krasotice”, stoji ispod njezine objave na Instagramu.