Cameron Diaz

Uživa u ulozi domaćice i ne pomišlja na glumu: Ovo je takvo olakšanje!

P. N.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Morate biti iskreni prema sebi i biti spremni na promjene koje će donijeti analiza proteklih godina. Samo, ne brinite zbog toga! A ovo je takvo olakšanje! Počinjete prihvaćati fizičke promjene. Gledate stare fotografije i mislite: "Bože, tada sam se toliko mrzila, ali ovdje sam tako mlada!" Sada je trenutak kad znam: neću biti mlađa. Imam četrdesetak godina - i hvala Bogu! Cijenim svaki trenutak svog životaŽivim svoj život! – kazala je u nedavnom intervjuu za InStyle popularna glumica Cameron Diaz, koja je odlučila ostati izvan dometa paparazza i filmskih menagera.


Glumica koja je pred deset dana navršila 47 godina ne namjerava se vratiti na filmsko platno. Živi sasvim miran obiteljski život, a o svom suprugu Benjiu Maddenu govori samo najljepše.


Glumica je prošle godine javno obznanila kako se povlači iz svijeta filma te da joj se u budućnosti više sviđa uloga domaćice. Vrckava plavuša slavu je stekla s 25 godina, a glumiti je počela s 22 godine.
O nadolazećim godinama misli kako su najbolje razdoblje u životu:


– Morate biti iskreni prema sebi i biti spremni na promjene koje će donijeti analiza proteklih godina. Samo, ne brinite zbog toga! A ovo je takvo olakšanje! Počinjete prihvaćati fizičke promjene. Gledate stare fotografije i mislite: “Bože, tada sam se toliko mrzila, ali ovdje sam tako mlada!” Sada je trenutak kad znam: Neću biti mlađa. Imam četrdesetak godina – i hvala Bogu! Cijenim svaki trenutak svog života.