Ella Dvornik

Urnebesna promjena stajlinga: Ona je prava plamena ljepotica iz tatinih stihova, a tek kako joj stoji bikini

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram

Ugrađeno mi je 100 ekstenzija, malo za dužinu, malo za volumen, malo za promjenu! - piše EllaElla Dvornik odnedavno je crvenokosa i odlično oj stoji! Infuecerica nemirana duha i razigrane mašte, proljeće je odlučila zakititi svojim narančastim pramenovima i pretvorila se u pravu plamenu ljepoticu, baš kao što je to njezin tata Dino Dvornik svojedobno opjevao u stihu i ritmu: Noć je plameno crvena,  gori oganj iz kamena, sjajna doza i divlji ples, noc za ljubav i urnebes ….


Uz fotografiju na svom Instagramu Ella je prema očekivanjima sve i podrobno objasnila:


– Otišla sam danas u @vikleriruz produžiti i pofarbati kosu. Iako fotka ne može baš dočarati boju, pokušat ću je realnije prikazati na storiju 🙂 Ugrađeno mi je 100 ekstenzija, malo za dužinu, malo za volumen, malo za promjenu!

Ella se i sama iznenadila svom novom stajlingu, jer razdjeljak na sredini već dugo nije nosila, ali uz komentare pohvale koje je dobila nimalo nije upitno koliko joj dobro pristaje.


Mnogi komentari veličali su novu boju, pa crvenokosa Ella zaista može biti zadovoljna promjenom. 


No osim odlične frizure, Ellu se mora pohvaliti i zbog odlične forme. Nedavno je objavila fotografiju u bikiniju i pokazala kako je spremna za ljeto!