Zrinka Cvitešić

‘TWO LADIES’ Još jedan inozemni uspjeh lijepe hrvatske glumice

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram

Ovaj put riječ je o predstavi predstavi 'Two Ladies', napravljenoj po predlošku Nancy Harris, a u režiji Nicholasa Hytnera u kojoj će igrati uz slavnu britansku glumicu Zoë Wanamaker‘Sa svojim radom, kao i sa svojim životom, ako slijedite svoje srce, uvijek ćete ostati na pravom putu. Ili barem ja vjerujem u to. Ako naporno radite na toj stazi , ponizni ste i iskreni, prema sebi i prema drugima, uspjeh će doći!’, napisala je Zrinka Cvitešić.


‘Doista sam sretna i ponosna što mogu najviti ovaj veliki novi projekt, zaista sam sretna što sam dio njega ! Za malo više od mjesec dana vraćam se u moj drugi dom – London!’ – napisala je Zrinka Cvitešić na svom instagram profilu najajvljujući svoj novi projekt u Britaniji.

Hrvatska glumica s velikim uspjesima u inozemstvu ponovno će se naći na londonskim daskama. Za svoj angažman u predstavi ‘Once’ na West Endu je već osvojila nagrade.


Ovaj put riječ je o predstavi predstavi ‘Two Ladies’, napravljenoj po predlošku Nancy Harris, a u režiji Nicholasa Hytnera u kojoj će igrati uz slavnu britansku glumicu Zoë Wanamaker.


Premijera je zakazana za jesen, održat će se u rujnu, u kazalištu Bridge Theatre, a karte su već u prodaji.