Sretni par

‘Tvoja ljubav me čini potpunom’: Severina stala na kraj naklapanjima o problemima u braku

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramEmotivnom objavom Severina Kojić prisjetila se svojeg tajnog vjenčanja za sadašnjeg supruga Igora.


Prije točno četiri godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama u Istri Severina i Igor su pred župnikom Aleksandarom Vujisićem položili vječne zavjete.


Vjenčanju je, uz kumove Andreu Čermak i Borisa Đikanovića, nazočila tek najuža rodbina i nekolicina prijatelja. Vjenčanje na koje su mladenci pozvali »ostatak svijeta« i glamurozno proslavili važan događaj dogodilo se tek nakon dva mjeseca u Beogradu.
foto: Instagram


foto: InstagramSada je Severina podijelila nekoliko fotografija iz zajedničkog života i dirljivo riječi uputila svom suprugu Igoru:


– 25.9….kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smješkaš, kad padam ti me čekaš dolje s čokoladom u ruci… tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi Sretno nam!!! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!!!


foto: Instagram


foto: Instagram
Ovom objavom pjevačica je stavila točku svim naklapanjima koja su nedavno izašla u medijima kako su u njenom braku počele “nevolje u raju”. Nedavno je prema svjedočenju susjeda navodno Severina izbacila Igora iz zajedničkog stana optužujući ga da financijski ništa ne doprinosi i da mu ona sve plaća.