Prioritet je njihova kći

Travis Scott nakon prekida s milijarderkom negira glasine o prevari

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Kylie i Travis trenutno rade na svojem prijateljskom odnosu i uzimaju pauzu od ljubavne veze.Ovih dana javnost je uzburkala vijest da je popularna milijarderka Kylie Jenner prekinula vezu s ocem svojega djeteta Travisom Scottom. Iako su se činili kao skladan par, javili su se mnogi izvori koji su u medijima tvrdili da je pjevač godinama varao svoju djevojku s Rojean Kar. Travis se nakon svega odlučio oglasiti na društvenim mrežama negiravši sve navode, prenosi PageSix.


– Stvarno utječe na mene kada vidim lažne stvari koje se iznose u medijima o meni. Navodi o varanju jednostavno nisu istina – istaknuo je Travis u svojoj objavi na Instagramu, a ondje se oglasila i njegova navodna draga.


– Niti jedan od ovih tračeva nije istinit, to je samo internet koji stvara lažne priče. Molim vas da prestanete širiti laži i pustite Travisa, Kylie i mene na miru jer takvim stvarima utječete na stvarne živote – dodala je Rojean Kar.
Kylie i Travis trenutno rade na svojem prijateljskom odnosu i uzimaju pauzu od ljubavne veze, ali to ne znači da su definitivno i zauvijek prekinuli, prenose američki mediji.


– Naš glavni fokus sada je kći Stormi te ćemo raditi na našem prijateljstvu jer je to trenutno prioritet – napisala je Kylie u objavi na Twitteru gdje je ujedno i negirala da se vratila bivšem dečku Tygi.