Slavni par

Tom Hanks i njegova supruga pozitivni na koronavirus: ‘Osjećali smo se malo umorno i prehlađeno…’

Hina

Reuters

Reuters

»Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni«, napisao je HanksAmerički glumac i oskarovac Tom Hanks i njegova supruga, glumica Rita Wilson, pozitivni su na koronavirus, objavio je Hanks u srijedu na društvenim mrežama.


Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.


»Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (…) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni«, napisao je Hanks.
Naveo je i da će oboje biti »testirani, promatrani i izolirani« onoliko dugo koliko bude potrebno.


Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba.


New York Times izvijestio je da je Hanks bio u Australiji kako bi snimio film o životu Elvisa Presleyja u kojem glumi Presleyjevog menadžera – pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje kako bi procijenila situacija.


»Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutno u predprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19«, navodi s u priopćenju filmskog studija Warner Bros bez imenovanja Toma Hanksa.


Dodaje se i da rade s relevantnim australskim zdravstvenim agencijama kako bi identificirali i kontaktirali sve koji su možda došli u izravan kontakt s »tom osobom«.


Hanks je osvojio Oskare za svoje uloge u filmovima »Philadelphija« i »Forrest Gump«.