Svakodnevni problemi

Toliko je seksi da zarađuje milijune, ali sad joj ni kineski travar ne može pomoći sa psorijazom

P. N.

Kraljica starleta, Kim Kardashian, priznala je da ima velikih problema s psorijazom i zamolila obožavatelje da joj pomognu. Kim Kardashian je nedavno na Instagramu podijelila potencijalni lijek koji bi joj trebao pomoć oko problema s kožom. 


“Očajna sam sa psorijazom i otišla sam kod kineskog travara. Nadam se da će lijek raditi. Vidjet ću za šest tjedana”, napisala je Kim pokazujući teglicu tamne tekućine.


Kim Kardashian / Instagram


Kim Kardashian / Instagram
 


Kardashian je viđena dok je ručala sa sestrom Kourtney, a fotke su otkrile prištiće koje je prekrila puderom i korektorom.


Daily Mail je objavio fotku na Twitteru, a Kim je odgovorila da boluje od psorzijaze.  Psorijaza je inače često kožno oboljenje koje ubrzava stvaranje kožnih stanica.


Uzrokuje njihov ubrzan rast koji rezultira pojavljivanjem nepravilnosti na koži. Prije Božića, Kim je obožavateljima priznala da joj se lice “upalilo” i zamolila ih za savjet.


“Mislim da je vrijeme da počnem liječiti psorijazu. Nikad nisam vidjela nešto ovakvo i ne mogu ih niti prekriti šminkom. Preuzelo je moje tijelo. Je li netko probao kakav lijek za psorijazu i funkcionira li? Trebam pomoć, hitno!, stoji u njezinoj objavi.