Adam Brody i Leighton Meester

Tajanstveni par kojeg nismo vidjeli godinama: Glumci se zajedno pojavili na crvenom tepihu

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Sinoć su napravili iznimku i zajedno prošetali na filmsku premijeru horor komedije "Ready or Not" u Los Angelesu.Jedan od najtajanstvenijih zvjezdanih parova svakako su Adam Brody i Leighton Meester. Zaljubili su se davne 2010. godine na filmskom setu, a zaručili se krajem 2013. godine. Par se vjenčao na privatnoj ceremoniji, dan nakon Valentinova 2014. godine, a obitelj im se povećala kada je na svijet stigla njihova kćerkica Arlo Day 2015. godine, prenosi Daily Mail.


Brodyja pamtimo po popularnoj teen seriji “O.C” gdje je glumio pomalo smotanog Setha Cohena, a Meester je bila nezamjenjiva pčelica matica, kraljica Blair Waldorf, još popularnije serije “Gossip Girl”.


Glumci su već dugo u skladnom braku, a zajedno se pojavljuju vrlo rijetko. Njihove društvene mreže nisu prepune zajedničkih fotografija, pa se može reći da svoj privatni život uspješno odvajaju od onog poslovnog i javnog.
Sinoć su napravili iznimku i zajedno prošetali na filmsku premijeru horor komedije “Ready or Not” u Los Angelesu, u kojem glumi Brody. Njegova ga je supruga podržala na premijeri, a na svom je Instagramu uz zajedničku fotografiju napisala: “Moj heroj.”