Filmski par

Tabloidi pišu kako je Irina Shayk prilično ljubomorna na nježan odnos Lady Gage i Bradleyja

P. N.

Foto: Reuters, Instagram, You Tube

Foto: Reuters, Instagram, You TubeLady Gaga i Bradley Cooper ne samo što su osvojili i oduševili filmskom ljubavnom pričom u filmu »Shallow«, već se njihovi pogledi susreću i stvarnosti.


Na dodielu Oscara Brdley je stigao u društvu zaručnice Irine Shayk i svoje majke Glorie, ali uz ove dvije najvažnije žene u njegovom životu, tu je bila i Lady Gaga.

Na pozornicu filmski su se ljubavnici zajedno popeli i izveli nagrađenu pjesmu ‘Shallow’. Njihovu emocionalnu izvedbu pratila je iz publike Irina Shayk kojoj baš i nije bilo svejedno. Bradley i Lady Gaga izmjenjivali su osim nježnih pogleda i dodire.


Pridoda li se tim nježnostima i nedavni prekid zaruka Lady Gage s Christianom Carinom stvari bi mogle postati zamršenije.


foto: Instagram


foto: InstagramGaga je na dodjelu stigla sama, bez pratnje, blistala je u crnoj haljini uz visoko podignutu kosu i zlatnu ogrlicu. Mediji su njezin styling usporedili s onim Audrey Hepburn u filmu Doručak kod Tiffanyja. Ipak, najdirljiviji i najrječitiji trenutak bio je dok je držala osvojenog kipića i kroz suze se zahvalila Bradleyu uz riječi:


– Na ovom svijetu ne psotoji osoba s kojom bi radije otpjevala ovu pjesmu. – te dodala – Ako imate san, borite se za njega. Nebitno koliko ste puta odbijeni ili ste pali, stvar je u tome koliko puta ćete ustati na noge – završila je govor zahvale Lady Gaga.