PewDiePie

Svadba najpopularnijeg YouTubera: Prekrasna ceremonija u londonskom vrtu

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Par je razmijenio zavjete na prekrasnoj ceremoniji u Londonu, koja se odvijala u vrtuNajpraćeniji YouTuber današnjice (99 milijuna pretplatnika), Felix Kjellberg ili kako ga svi znamo –  PewDiePie, oženio se za svoju dugogodišnju djevojku i bivšu beauty blogericu Marziu Bisogninon. Sretnu je vijest objavio na svom Twitter i Instagram profilu uz jednostavan opis: “Vjenčali smo se!!!”.


Švedski je gamer podijelio i nekoliko fotki, dodajući koliko je sretan. “Najsretniji sam što mogu biti. Imam ogromnu sreću što mogu dijeliti život s ovom nevjerojatnom ženom”, napisao je.


Par je razmijenio zavjete na prekrasnoj ceremoniji u Londonu, koja je bila smještena u vrtu. PewDiePie je za ovu priliku odabrao klasično crno odijelo i košulju, dok je njegova odabranica blistala u prekrasnoj “prljavo” bijeloj vjenčanici ukrašenoj čipkom.
“Točno osam godina nakon što smo se upoznali, slavimo vjenčanje s našim najbližim prijateljima i obitelji. Bio je to najljepši dan kojeg ću pamtiti zauvijek. Zahvalna sam svim ljudima koji su mogli odvojiti vrijeme da bi prisustvovali ceremoniji i pomogli nam da proslavimo vjenčanje”, napisala je Marzia na svom Instagram profilu.“Osjećam se kao najsretnija osoba i puna sam ljubavi. Nevjerojatno je uzbudljivo što ću Felixa moći do kraja naših života nazivati svojim suprugom”, dodala je. PewDiePie je u travnju prošle godine Marziu zaprosio tijekom odmora u Japanu. Par živi u Engleskoj, a E!News prenosi i da su “ponosni roditelji psa”.