Nogometaš i tenisačica

Šuška se šuška: Jesu li Bruno Petković i Donna Vekić samo prijatelji ili nešto više?

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramGolgeter Dinama Bruno Petković na svom se Instagramu pohvalio i zahvalio za nagradu koju je primio kao najbolji igrač domaćeg prvenstva.


– Hvala svim kapetanima na povjerenju te mojim suigračima bez kojih ovo ne bi bilo moguće.


No, pravi razlog njegove sreće nije samo dobivena nagrada, već i nova ljubav o kojoj se sve više šuška u zagrebačkim kuloarima.
Nogometaš je navodno zaljubljen u lijepu Osječanku Donnu Vekić, tenisačicu koja odnedavno živi u Monte Carlu.Iako par još nije službeno potvrdio svoju vezu, viđen je u zajedničkoj šetnji na zagrebačkom adventu. Na pitanja o mogućoj vezi, par oprezno odgovara kako se već neko vrijeme poznaju te da ih veže samo prijateljstvo.


Osim sličnosti u sportskom životu, Donna i Bruno su u sličnoj emocionalnoj poziciji. Oboje su nedavno prekinuli dugogodišnje veze pa izgleda kako su se svi elementi poklopili i da bi ovo za njih mogao biti znakoviti Božić i ulazak u Novu godinu.


Donna je godinama bila u vezi sa švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom, a Bruno je dugo bio s manekenkom i prvom pratiljom Miss Universe Teom Slavicom.