Kenneth Petty

Suprug Nicki Minaj se napokon registrirao kao seksualni prijestupnik: Prijeti li mu zatvor?

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

1995. godine je osuđen zbog pokušaja silovanja šesnaestogodišnje djevojke.Suprug Nicki Minaj je, kako piše Page Six, “napokon registriran kao seksualni prijestupnik u Kaliforniji”, nakon što je prošlog tjedna uhićen. Platio je jamčevinu od 100 tisuća dolara da bi se mogao braniti sa slobode.


Kenneth Petty (41) stavljen je na popis u bazi podataka Ministarstva pravosuđa uz novu fotografiju iz postaje. Ranije ovog mjeseca je završio u pritvoru jer se nije registrirao u Kaliforniji nakon što se doselio iz New Yorka. Krajem prošle godine ga je zaustavio prometni policajac koji je utvrdio da Petty nije prijavljen kao seksualni prijestupnik u Kaliforniji. Tada je platio jamčevinu od 20 tisuća dolara i izašao na slobodu.


Petty je 1995. godine osuđen zbog pokušaja silovanja šesnaestogodišnje djevojke na tri i pol godine zatvora. TMZ piše da mu sada prijeti do deset godina zatvora jer se nije prijavio kao seksualni prijestupnik.
Minaj često u javnosti brani supruga, iako joj mnogi obožavatelji savjetuju da ga ostavi. 


“On je imao petnaest, a ona šesnaest. Bili su u vezi”, kazala je popularna reperica u obranu svog supruga 2018. godine. “Ali internet, ne možete uništiti moj život. Ne možete uništiti čak niti svoj”, dodala je.


Par se vjenčao u listopadu prošle godine.