Tyra Banks

Supermodel prekida mirovinu i opet zauzima naslovnice. Izgleda bolje nego ikad

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram“Ovo je za sve one kojima su vam rekli kako niste dovoljno dobri zbog svog tijela, svoje dobi, svog svega” – kazala je Tyra Banks povodom svog povratka u svijet modelinga pojavivši se na naslovnici “Sports Illustrateda” nakon pune 22 godine.Supermodel, koja je bila prva crnkinja naslovnici ovog magazina 1997.godine, za svoj je povratak promijenila i ime u BanX.
– Da, BanX s X-om, jer želim “izaći” iz mirovine, biti veća od sebe i predstavljati žene – kazala je atraktivna 45-godišnja manekenka.Lijepa i samokritična Tyra koja zaista  izgleda kao bomba, našalila se je na račun svog izgleda i godina pa je uz fotografiju u kupaćem kostimu napisala i opisala stvarno stanje i sve one neudobnosti kojima se modeli susreću:


– Izgledam tako smireno i spokojno i opušteno. Istina: sunce mi treperi u očima pa ih moram zatvoriti. Leđa mi se grče u luku unutar jednog inča mog života. I tako sam već 120 sekundi, a sada mi se čini da moja lubanja teži 100 kila.


Bože. Zovu me Supermodel. Kada se ovako pozira, moj trbuh nije ravan kao prije 22 godine, a celulit je skriven i utonuo u pijesak. Uvijek sam osjećala da imam ravna stopala koja nisu dovoljno snažna kada poziram.