Rihanna

Strastvena Rihanna navija za Juve i ima njihov dres

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramStrastvena Rihanna sve svoje strasti nosi sa sobom, pa tako je i na utakmicu Lige prvaka između Juventusa i Atletico Madrida u Torinu stigla u VIP ložu odakle je navijala za Juventus.


Pjevačica se nije propustila fotografirati sa svojim dresom Juventusa koji je posebno izrađen za nju s brojkom 20, dok je u čast njenoog branda donjeg rublja dobila i dres s brojkom 13.


foto: Instagram


foto: Instagram

foto: Instagram


foto: InstagramDobro utopljena u topli vuneni šal s prikladnom Luis Vuiton torbicom u obliku nogometne lopte, a ispod sunčanih naočala, nije imala ni trunke šminke.


Ipak svoje pratitelje na Instagramu nije poštedjela i vrlo seksepilnih fotografija na kojima promovira svoju novu kolekciju donjeg rublja.


foto: Instagram


foto: InstagramRihanna u bazenu u grudnjaku koji nemarno i jedva pokriva njenu žensku krasotu uz nonšalantno zabačenu svilenu košulju koja se lepršavo i mazno topi iza njenih suptilno vijugavih pokreta.


Tko poslije ovog ne poželi barem jedan komad iz njene kolekcije Savage x Fenty, koja je namijenjena svim, ali baš svim ženama.


foto: Instagram


foto: Instagram