Filip Krajinović

Srpski tenisač voli starije, pa odabrao Rozgu: ‘Bit će moja djevojka, spreman sam na sve’

P. N.

Foto Screenshot Instagram Jelena Rozga

Foto Screenshot Instagram Jelena RozgaPrema pisanju srpskih medija, Filip Krajinović nedavno je prekinuo vezu i ludo je zaljubljen u Jelenu Rozgu. Kako bi pjevačica svrnula pogled na njega spreman je učiniti baš sve.


U krhku plavokosu pjevačicu nije teško se zaljubiti, a Filipa privlači Jelenina figura i vanjski izgled. Jednostavno je opčaran.


Već duže vrijeme želi upoznati pjevačicu, a nimalo mu ne smeta velika razlika u godinama. Njemu je naime 27 godina, a Jelena će u kolovozu napuniti 42 godine.
Prema riječima njegovog bliskog prijatelja, Filip voli starije djevojke koje znaju nositi svoj seksepil.Filip Jelenu prati i na njezinom Instagram profilu, pa joj često lajka i komentira objave. Iako je više puta pokušavao upoznati Jelenu i uživo, nije mu pošlo za rukom. Putevi im se ne spajaju prečesto, a Jelena rijetko nastupa u Beogradu.


No, kad se začuje njena pjesma u njegovom društvu Filip obavezno prokomentira kako će Jelena biti njegova buduća djevojka.


Pod jednu od posljednjih fotografija koju je Jelena objavila iz rodnog Splita, tenisač je zaljepio smajlića s raširenim rukama, u znak – zaista te želim i čekam.Zasad, barem do ljeta, sve ostaje “status quo”. Pjevačica zasad nije dala zeleno svjetlo, a Filip je u Parizu na Roland Garrosu. 


Rozga je ovih dana ionako prezaposlena promoviranjem novog albuma “Moje proljeće”, a sprema i nove ljetne hitove. Spomenimo i kako Jelena nakon veze sa Stjepanom Hauserom nije imala novog dečka.