Lidija Bačić

Splitska pjevačica revolucionarno gola u 2020. godinu

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram

Na svom Instagramu splitska pjevačica nije izostavila staviti mali "teezer" pa je objavila naslovnu fotografiju koja je odmah raspametila njene brojne obožavateljeNajbolja guza hrvatske estrade, Lille, i ove je godine za svoje obožavatelje pripremila kalendar kojeg će oni moći objesiti u svom domu ili radnom prostoru.


Na svom Instagramu splitska pjevačica nije izostavila staviti mali “teezer” pa je objavila naslovnu fotografiju koja je odmah raspametila njene brojne obožavatelje.


Neki su odmah poželjeli kupiti dva kalendara, a nisu izostali ni komplimenti za njen savršen izgled: “kakva princeza, kako je lijepa, kakvo zanosno tijelo..savršena”
Kalendar je vizualno vezan uz identitet duplog albuma REVOLUCIJA koji izlazi odmah na početku 2020 godine.


foto: Instagram


foto: InstagramUz fotografiju uslijedilo je i objašnjenje sjajne “kompilacije” saršenog tijela i revolucionarnog garda:


– Lidiju smo odjenuli u dio onoga što su o njoj protekle godine pisali mediji, u naslove i natpise, a mi smo sve to skupa zamotali u celofan te pokazali zvijezdu u punom sjaju! Ovo je Lidijino vrijeme, o čemu govore uspjesi, nastupi te popularnost kod publike! Sakriti je u dizajnerske kreacije i nepotrebne krpice, činilo mi se nepotrebnim! Ideja je bila napraviti nešto iconic, revolucionarno, spoj supermodela i ženskog super heroja, što realno Lidija, kao rijetko tko, može iznijeti”, rekao je Viktor Drago, autor vizualnog identiteta kalendara.