Nina Phoenix

Splićanka tvrdi da je najveći fan Vatrenih, odlučila je to pokazati itekako bujnim dekolteom

Portal Novi list

Foto Screenshot Instagram Nina Phoenix

Foto Screenshot Instagram Nina Phoenix

Vatrene je podržala u pripijenoj majici koja ističe sve njene atributeSplitska influencerica Nina Phoenix tvrdi da je najveći fan hrvatske nogometne reprezentacije. Vatrene je odlučila podržati tako što se snimila u bujnom dekolteu u uskoj majci s kockicama i, naravno, sve podijelila na Instagramu.


“Najveći fan Hrvatske”, poručuje Nina u pripijenoj majici koja ističe sve njene atribute.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.


 


Objavu dijeli Nina Phoenix 👑 (@ninaphoenix_)Komentari su se samo počeli slijevati: “O moj Bože, izgleda li ovako raj”, “Veća si od Hrvatske”, “Ljepotica s najvećim srcem”, “Ti si upravo pobijedila”….


Obožavatelji su oduševljeni, a valja reći da Ninu na Instragramu trenutno prati više od 360.000 ljudi. Na ovoj društvenoj mreži pratitelje često oduševljava fotografijama na kojima ističe svoje bujno poprsje.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Nina Phoenix 👑 (@ninaphoenix_)Ne treba posebno napominjati koliko je ponosna na svoje grudi, za koje kaže da im opseg iznosi čak 142 centimetra.


Za 24sata prošle je godine izjavila da je strastvena navijačica Vatrenih. Poručila im je da se sjete da su viceprvaci svijeta, pa da je medalja minimalno što od njih očekuje.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Nina Phoenix 👑 (@ninaphoenix_)“Za sve one koji se pitaju kako je to moguće, moje grudi neprestano rastu od ranog puberteta i još nisu prestale.


Stručni medicinski termin za takvu vrlo rijetku pojavu je makromastija. Bez ijedne najmanje estetske korekcije tijela i lica, i to je ono što me izdvaja od svih ostalih”, objasnila je Nina za 24sata.