Scarlett Hefner

Sina Hugha Hefnera čeka dijete s glumicom iz popularnog Harryja Pottera: “Presretni smo!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Scarlett i Cooper vjenčali su se prošle godine u studenom, nakon četiri godine zaruka. Cooper Hefner (28) i njegova supruga Scarlett (29) čekaju bebu, o čemu je javnost obavijestila sama Scarlett na svom Instagram profilu.


“Cooper i ja smo presretni što možemo objaviti da čekamo bebu. Presretni smo i zahvalni i jedva čekamo upoznati najnovijeg malog Hefnera”, napisala je u objavi.


Glumicu pamtimo po ulozi Pansy Parkinson u filmovima o Harryju Potteru nakon čega je glumila u popularnim serijama “Vampirski dnevnici” i “Napad s neba”. Njezina posljednja serija je “Runaways” gdje tumači Bronwyn. 
Scarlett i Cooper vjenčali su se prošle godine u studenom, nakon četiri godine zaruka. 


“Cooper i ja smo uzbuđeni podijeliti s vama da smo zakonski vjenčani. Veselimo se planiranju našeg vjenčanja u predstojećim mjesecima gdje ćemo sve proslaviti s prijateljima i obitelji. Volim te Cooper. Ponosna sam što stojim kraj tebe, kao tvoja partnerica, tvoja prijateljica i tvoja žena.


Ne mogu dočekati nastaviti graditi zajednički život. Moje srce je puno i zahvalna sam za našu ljubav”, napisala je tada glumica koja je prije toga i pozirala za Playboy, dok je Hefnerov sin Cooper radio u Playboyu kao izvršni kreativni direktor.


Prošle je godine odstupio s te pozicije i lansirao vlasiti brend “Hefner Media Corporation”, platformu za digitalni sadržaj za odrasle.