'N Sync

Simpatičan zvjezdani par oduševio kostimom za Noć Vještica: “Ovo je legendarno!”

P. N.

FOTO/Jessica Biel, Instagram

FOTO/Jessica Biel, Instagram

Kasnije su viđeni i na plesnom podiju gdje su pokazali svoje najbolje pokrete. Jessica Biel (37) i Justin Timberlake (38) ovog su petka posjetili zabavu povodom Noći vještica, na prestižnom godišnjem tulumu Beverly Hillsa, prenosi E!News. Obožavateljima je njihov odabir kostima bio jednostavno genijalan jer se Biel “maskirala” u vlastitog supruga.


Stavila je tako kovrčavu periku i sve nas podsjetila na legendarni look Timberlakea dok je pjevao u boy bendu ‘N Sync. Da stvar bude još više komična, Timberlake se maskirao u – mikrofon. 


“Evo što se dogodi kada na televiziji priznaš da ne znaš niti jednu pjesmu ‘N Sync-a, a udana si za Justina Timberlakea”, napisala je Biel na svom Instagram profilu dodavši: “Dobro odigrano mužu, dobro odigrano”. Komentari na genijalnu izvedbu nisu oduševili pa su tako mnogi korisnici društvene mreže ispod fotke pisali: “Ovo je legendarno”, “Ajme kakva perika” i “Osvojili ste Halloween”.


E!News prenosi da je Biel tijekom večeri uzela porciju pomfrija kojom je hranila Timberlakea kroz njegov poprilično ogroman kostim. Bračni je par razgovarao s mnogim posjetiteljima tuluma, uključujući Randea Gerbera i njegovu suprugu Cindy Crawford. Kasnije su viđeni i na plesnom podiju gdje su pokazali svoje najbolje pokrete. 
Od ostalih zvijezda, tulum su posjetili Lisa Rinna, Paris Hilton, Laverne Cox, Miley Cyrus, Kaitlynn Carte, Nina Dobrev (koja se maskirala u Billie Eilish), Gerard Butler i Ryan Phillipe.


FOTO/Jessica Biel, Instagram


FOTO/Jessica Biel, Instagram