Iz ponora pakla

Simoni je dosta bluda i nemorala: ‘U našem krevetu nema kontracepcije, sve je na Isusu’

Portal Novilist.hr

Photo Robert Anic/PIXSELL

Photo Robert Anic/PIXSELL

Pričešćivala sam se i u bolnici, a Isus je vratio moju maternicu u stanje kakva je bila. Doktori nisu mogli vjerovati, tvrdi Simona MijokovićSimona Gotovac bila je poznata po svom razuzdanom životu koji je vodila s bivšim suprugom Antem Gotovcem, no zadnjih godina smirila se u obiteljskoj idili sa Stanislavom Mijokovićem u austrijskom Linzu. Vjenčali su se 2016. nakon nekoliko godina prijateljstva.


Njezin sadašnji suprug također je bio oženjen, a dobio je raskid crkvenog braka. Zajedno su živjeli u predbračnoj čistoći.


Nismo se darivali


– Bilo smo nekoliko godina najbolji prijatelji. Nismo se darivali u krevetu, iako je ljudima to smiješno. Neka se smiju.
Mi smo jedna mala, kućna molitvena zajednica. Slavimo Isusa i sve dugujemo njemu, pojašnjava Simona, za emisiju ‘Svjedočanstva’ Laudato TV-a, televizije hrvatske kršćanske desnice.


Krist ju je, kaže, izvukao iz mraka.


– Bila sam u bludu, nemoralu, prostituciji, drogi… Bolovala sam od bulimije 14 godina. Bog je ušao u taj ponor pakla i izvukao me. Bila sam izgubljena ovčica i on je došao po mene, ispričala je Mijoković, prenose 24 sata.


Bibliju primila u Farmi


Pričala je o tome kako je još u mladim danima bila uvučena u loše društvo i eksperimentirala s drogom.


– Moja Gabrijela ima 12 godina i posvećena je molitvi. Ja sam u njezinim godinama već zapalila prvu cigaretu, ubrzo prešla na travu i jače droge te ušla u svijet mode. S 13 godina mama me u Sloveniji prijavila na izbor ljepote. To je jedan svijet prepun laži iz kojeg se nije lako izvući. Ja sam ljubav u mladosti tražila na krivim mjestima, priznaje.Zlobni komentari o njezinom preobraćenju znaju ju zaboljeti.


– Ljudi znaju pričati kako sad Simona iz krajnosti u krajnost, a ne razumiju da je kod Boga sve moguće, samo treba otvoriti svoje srce. Ja sam Bibliju prvi put primila u ruke u reality showu Farma, napominje.


Gospodar života


Danas je, tvrdi, sretna i ispunjena supruga i majka troje djece. S Antom ima kći Gabrijelu, a sa sadašnjim suprugom dvogodišnjeg sina Joshuu i sedmomjesečnu kćer Amaliju.


– Amalija mi je spasila život, to je veliko svjedočanstvo. Nakon Gabrijele su mi rekli da vjerojatno više neću moći imati djece, a odmah nakon Joshue ja sam osjetila veliku potrebu imati još dječice. Preporučili su mi sterilizaciju, ali ja nisam htjela niti čuti za to. Bog je gospodar života i on o tome odlučuje.


Nikakva kontracepcija neće postojati u našem krevetu, a ja sam napokon osjetila poziv i shvatila da je to nešto kroz što se ja mogu ostvariti. Biti supruga i majka, to je sveti poziv, rekla je kroz suze Mijoković.


Liječnici nisu bili oduševljeni vrlo malim razmakom između dvije trudnoće.


Nije sumnjala ni sekunde


– U bolnici su mi rekla ‘Simona, što si to napravila? Ugrozila si svoj život’, a ja sam rekla kako sam molila za taj život i da je sve u Isusovim rukama. Oni su rekli da je zdravlje ispred vjere, a ja sam im tada rekla kako se ne slažem. Doktori su bili skeptični hoću li iznijeti trudnoću, ali ja nisam sumnjala ni sekunde u svog Isusa, prepričava.


Simona je odlučila da neće ići na nikakve pretrage, a tešku trudnoću nekako je uspjela dovesti do kraja.


– Pričešćivala sam se i u bolnici, a Isus je vratio moju maternicu u stanje kakva je bila. Doktori nisu mogli vjerovati, a ja sam cijelo vrijeme razmišljala kako sam spremna Gospodinu i dati svoje dijete ako on tako odlučuje, kao što je Abraham dao Bogu svog sina Izaka, zaključila je Simona.