Obiteljski odmor

Severina uživa na Maldivima: ‘Djede Mraze, vrati nas na tvorničke postavke’

Ana Braškić

Foto Instagram

Foto Instagram

Na prvi dan nove godine Severina je uz fotografiju sa sinom i suprugom s kapicama Djeda Mraza na glavi obožavateljima uputila i inspirativnu čestitkuVjerojatno najpopularnija pjevačica u regiji, Severina, ove godine novu godinu nije dočekala radno već uz svoja dva muškarca – sina Aleksandra i supruga Igora i to na Maldivima. Zahvaljujući Instagramu njeni obožavatelji nisu ostali zakinuti za lijepe trenutke sretne obitelji.


Na prvi dan nove godine Severina je uz fotografiju njih troje s kapicama Djeda Mraza na glavi obožavateljima uputila i inspirativnu čestitku: Dragi moji, u novoj godini vam želim da se vratite u djetinjstvo kad ste bili mali, nevini, neiskvareni, kad ste bili novi mladi softver u koji su godinama raznorazni krivi ljudi, teške situacije, tuge, nesreće, bolesti, ponižavanja na svim poljima, svađa u kući, na poslu, od malih prekrasnih bića stvorili to što smo danas, piše Severina koja je posebnu poruku uputila i Djeda Marzu.


Dragi Djeda Mraze, daj da sebi stvorimo sreću koju su drugi godinama kvarili. Skini s ljudi oklope lažnog samopouzdanja, bahatosti, zloće, hladnoće, ogovaranja, zavisti, ljubomore i površnosti. Dragi Djede Mraze, vrati nas sve na tvorničke postavke i pusti nas da sami izaberemo svoju sreću i ljude koji nas bezuvjetno vole. Želim vam to od danas pa do kraja života. U ogledalu nećete vidjeti svoju nutrinu pa vam ne želim da budete lijepi, debeli, mršavi i ono što mislite da će se sviđati drugima. Želim vam da ste lijepi iznutra u svakom kutku vašeg tijela i da nikad ne osjetite bol i da vas nikad nitko ne povrijedi. Ne dopustite da vama vladaju ljudi, novac i prošlost. Budite ponovo djeca jer umjetnost života je uzdići se do jednostavnosti, poručila je Severina koju uskoro čeka promocija albuma »Halo« .