Ispovijest pjevačice

Severina otkrila: ‘Sin mi već mjesec dana ne ide u školu’

P. N.

Foto Davor Kovačević

Foto Davor KovačevićSeverina Kojić je nakon dugo vremena dala intervju za medije, a posebno se dotaknula pravne borbe koju vodi s Milanom Popovićem, ocem svoga sina Aleksandra.


 To se može nazvati borbom, ali ja to ne želim tako zvati. To je normalna stvar i stav svakog čovjeka, majke i roditelja da ne da da mu se netko zafrkava s djetetom, pa makar to bio i otac. Ali dok god kod nas funkcioniraju plave kuverte, jako je teško boriti se s njima. Prvenstveno ovo ide na adrese ljudi koji bi trebali sankcionirati plave kuverte u svim strukturama, od škole do sudstva. Naravno da svugdje ima predivnih i poštenih ljudi, ali isto tako ima onih koji to nisu i to nije samo moj problem, to je problem puno majki koje mi se javljaju – rekla je Severina za Slobodnu Dalmaciju.


Ona je, podsjetimo, djelatnike zagrebačke osnovne škole “Matija Gubec” optužila za zlostavljanje sina jer su ga satima držali u školi, ne dopustivši njezinu suprugu Igoru da ga preuzme. 
– Posljednja situacija s Aleksandrom je veliki problem sa školom u kojoj su mi psihički i fizički maltretirali dijete. Dijete mi ne ide u školu već mjesec dana… Aleksandar je sam izrazio želju da ne želi ići u tu školu, jer je za njega to bila izuzetno teška i stresna situacija. Želim da se to zna i čuje da neću stati. I apsolutno ću ga prebaciti u drugu školu – rekla je pjevačica.


Na upit je li iscrpljena, odgovorila je;


– A kako je svim drugim ljudima u Hrvatskoj koji žive, jedva sklapajući kraj s krajem?! Žive. Normalno. I rade svoj posao. Imam sreću da radim ono što volim. Puno sam i čitala… Prošle godine uopće nisam nastupala, uzela sam stanku od nekoliko mjeseci. I to mi je bio najpametniji potez u životu, zaključila je Severina za Slobodnu.