Zlatni studio

Severina otkrila kako se osjećala tijekom turneje: “Stvarala sam je u najgorem periodu života”

P. N.

FOTO/PIXSELL

FOTO/PIXSELL

Popularna pjevačica se u svom govoru zahvalila i publici. Severina je ove godine osvojila nagradu Zlatni studio za koncert godine, a pjevačica je uskoro na Instagramu otkrila i kako se osjećala tijekom trajanja turneje “Magic Tour”. Nagradu su joj uručili Tereza Kesovija i Damir Kedžo, a popularna se pjevačica u svome govoru prisjetila i prvih nastupa na pozornici. Kaže da je i sada, kao i prvi put sa sedam godina, na pozornicu koračala puna ljubavi.


“S ljubavlju se može učiniti čudo pa i ovakva turneja. S ljubavlju zahvaljujem svima koji su na njoj sudjelovali; od muzičara, gudača, plesača, kostimografa i svim divnim ljudima iza scene s kojima sam stvarala “The Magic Tour”.


Stvarala sam je u najgorem periodu mog života i ne znam kako sam to izgurala, ali kao što rekoh – s ljubavlju možemo čuda, s ljubavlju dolazi i pravda. I zato ovu nagradu posvećujem svim ženama koje se nisu dale kad im je bilo najteže. Hvala mojoj divnoj publici koja me pratila iz grada u grad i mojoj obitelji”, napisala je Severina u opisu kraj videa na kojem je prikazan čitav govor.
Komentari podrške nisu izostali pa su joj tako mnogi njezini obožavatelji čestitali i poručili onu njezinu: “Ljubav se ljubavlju vraća”.


“Zasluženo Seve”, “Ljube, zaslužila si nagradu, anđeo, hrabra, pozitivna žena. Puna Ljubavi. Baš tako, nagrada za sve nas žene borce”,  “Ta je turneja bila i iznad svih stranih pjevača, savršenstvo” i “Čestitke. Zaslužena nagrada. Kad je najteže, po muci se vide junaci”, napisali su joj obožavatelji.