Trend prirodnih "selfija"

Severina iznenadila obožavatelje drugačijim izdanjem: Dva su detalja posebno oduševila

P. N.

FOTO/Severina, Instagram

FOTO/Severina, Instagram

Popularna je pjevačica na fotki pozirala sa suprugom.Našu pjevačicu Severinu smo na društvenim mrežama i nastupima navikli gledati u prekrasnim modnim kombinacijama uz stručno nanesenu šminku. Prava je rijetkost “uloviti” ju bez glamuroznog make-upa, pa je njezina nova objava na Instagramu izazvala veliki interes kod obožavatelja.


Pjevačica je objavila fotku na kojoj pozira sa suprugom Igorom Kojićem, a dva detalja nisu promakla njezinim pratiteljima. Prvi detalj koji je svima zapeo za oko je njezino nenašminkano lice, koje izgleda svježe i prirodno. Popularna je pjevačica na fotki u ležernom izdanju, a bijelu je majicu nadopunila mnogima omiljenim modnim dodatkom – crnom “choker” ogrlicom.


Druga stvar koja je malo kome promakla je – prijevozno sredstvo. Bračni se par naime, vozio autobusom. “Leskovac, jeste li spremni za puni gas?! Vidimo se večeras”, napisala je Sevka uz fotografiju koja je brzo prikupila više od četrdeset tisuća “lajkova”.
Obožavatelji su u komentarima hvalili njezin prirodni izgled, pišući da par izgleda kao “da ide na maturalac” te kao da “imaju osamnaest godina”. Netko je u komentarima napisao i: “Jel se to vozite busem? Preslatki!”