Zahvalila se obožavateljima

Severina emotivnim videom poslala poruku: “Ovo je moj glas protiv nepravde”

P. N.

Severina/Foto: Jani Ugrin

Severina/Foto: Jani Ugrin

Popularna je pjevačica objavila video s prošlogodišnjeg koncerta u Splitu.

Severina je krajem prošle godine oduševila je fanove regije turnejom ‘The Magic Tour’, koja je višestruko nagrađena kao najbolja turneja u 2019. Turneja je započela u njenom rodnom Splitu, a u prilog dokazu da je miljenica svojih Splićana, ide činjenica da to koncert s najviše prodanih ulaznica u Spaladium Areni.


Nekoliko dana kasnije, Severina je doživjela pravu dramu u privatnom životu u borbi za svoga sina. I premda su svi očekivali kako će se nastavak turneje otkazati, Severina je došla u Zagreb i pokazala da ma koliko joj je bilo teško, najteže što se jednoj ženi i majci može dogoditi, odradila je najbolji koncert u svom životu.


Pjesma ‘Rođeno moje’ bila je kulminacija tog sveopćeg navijanja publike da netko tko je bio povrijeđen bude dobro. To nije bio pljesak, to je bilo navijanje.


Uz premijeru videa, Severina se fanovima obratila i osobnom porukom.


Danas je točno pola  godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dječaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest mjeseci točno 29 dana, točnije 690 sati. U tom ‘ravnopravnom roditeljstvu’ mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije.


Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala od ️srca”, kazala je pjevačica.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Severina (@severina)