Hailey Baldwin

Šetnja crvenim tepihom: Bieberova supruga za svečanu prigodu odjenula prozirnu haljinu

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Pjevač i model nisu skidali ruke jedno s drugoga na crvenom tepihu.Hailey Baldwin Bieber (23) je povodom premijere dokumentarca svoga supruga, Justina Biebera, crvenim tepihom prošetala u prozirnoj crnoj haljini. Mladi su supružnici zajedno pohađali projekciju YouTube Original serije “Justin Bieber: Seasons” koja će otkriti intimne detalje iz života kanadske zvijezde. 


Njezina je haljina dio Zuhair Muradove proljetne kolekcije, a sastoji se od prozirnog donjeg djela i velikog izreza s prednje strane. Baldwin je kombinaciju zaokružila crnim cipelama s potpisom Sergia Rossija (750 dolara) te Messika nakitom. Page Six prenosi da su naušnice od bijelog zlata i dijamanata, a svakako su se odlično složile s dijamantnim prstenom u vrijednosti od 15.200 tisuća dolara. 


Pjevač i model nisu skidali ruke jedno s drugoga na crvenom tepihu, a Bieber je za ovu prigodu odjenuo roze hlače i bijelu majicu te dijamantni lančić.
Na premijeru su stigli i Bieberova majka Pattie Mallette, njegov menadžer Scooter Braun te Ireland Baldwin. 


Dokumentarna serija prikazuje intiman pogled na Bieberovo vjenčanje i brak, psihički slom koji je doživio 2017. godine te zbog kojeg je otkazao svjetsku turneju “Purpose” kao i njegove borbe u nedavnim godinama, uključujući otkriće da ima lajmsku bolest i kroničnu mononukleozu.