Živi u Italiji

Sestra Danijele Dvornik u karanteni: “Teška je ovo situacija, previše smo sebični”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Trenutno je najgora situacija u Italiji koja je cijela u karanteni, a Danijelina sestra živi u FirenciDanijela Dvornik na društvenim se mrežama požalila kako su i njezinu obitelj zadesili problemi zbog sve većega širenja koronavirusa. Naime, Danijelina sestra završila je u karanteni. 


Trenutno je najgora situacija u Italiji koja je cijela u karanteni, a Danijelina sestra živi u Firenci. Zbog svega njih dvije neće moći ići ni na planirano putovanje u Nizozemsku o čemu se oglasila Danijela.


– Moja sestra koja je u karanteni u Firenci, neće zasigurno moći na putovanje tako da će to morati pričekati neka bolja i zdravija vremena. Teška je ovo situacija za svih nas. Možda je svijetu u kojem živimo potreban neki “restart”.
Previše smo zaglibili u sebičnost i nezainteresiranost oko sebe pa nas priroda možda upozorava (volim ja to sebi tako objasniti). Mi, obični ljudi ćemo shvatiti ali pitanje je da li će naši političari. Oni još razmišljaju o mjerama, naravno – napisala je na Facebooku Danijela Dvornik.