Kinsey Wolanski

Seksi plavuši koja je prekinula finale Lige prvaka dogodio se šokantan obrat: ‘Ovome se nije nadala’

Alan Srčnik

Foto Reuters

Foto ReutersKinsey Wolanski, 23-godišnja djevojka koja je prekinula utakmicu finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama, sve je, dakako, napravila zbog popularnosti, piše Večernji.


Djevojka poznatog Youtubera Vitalyja itekako je uspjela privući pozornost. O njoj se pisalo po cijelom svijetu, njene su se fotografije dijelile na društvenim mrežama, a čuli su se i komentari da je taj ulazak na teren bilo najbolje što se vidjelo u ne odveć zanimljivom finalu.


I ono što je za ovu djevojku vjerojatno najvažnije – uspjela je prikupiti brojne fanove na Instagramu. Naime, nakon upada na finale, na ovoj društvenoj mreži dobila je još dva milijuna pratitelja. No, onda se dogodio šok. Profil na Instagramu joj je – izbrisan.
– Kad dođeš do 2,5 milijuna pratitelja pa ti hakiraju profil. Ovo je emotivni rollercoaster – javila se Wolanski na Twitteru. No, britanski tabloid The Sun piše da nije riječ o hakerima nego da joj je Instagram odlučio deaktivirati profil. Razlog? Nepoznat, prenosi Večernji.