Idris Elba

San svake žene: Tako ljubi slavni glumac i najseksi muškarac na svijetu

P. N.

Foto: iNstagram

Foto: iNstagramNajseksi muškarac na svijetu  Idis Elba pred nekoliko tjedana oženio se za svoju dugogodišnju djevojku 16 godina mlađu Sabrinu Dhowre.


Njihova fotografija ukrasila je i naslovnicu britanskog Voguea, a romatično vjenčanje trajalo je tri dana i upriličeno je u Marakešu.


Najpoželjniji muškarac nakon svadbe,uz šarmanti osmjeh, kratko je komentirao:
– Nisam se htio ženiti, ali ..Poznati glumac Idris Elba nedavno time je okončao i nadanja mnogih žena diljem svijeta. Par je čekao s objavljivanjem fotografija s vjenčanja, koje je za javnu objavu ekskluzivno ustupio samo Vogueu.


Sabrina je blistala u bijeloj vjenčanici Vere Wang, a Idris nije skidao ruke sa svoje odabranice. Njihovoj sreći svjedočilo je 150 uzvanika u Ksr Char Bagh hotelu u Marakešu.


Govoreći o svojoj odluci da oženi Sabrinu, Idris je rekao kako su nerazdvojni od kada su se upoznali na snimanju filma “The Mountain Between Us” u Kanadi:


– Imam 47 godina, bio sam oženjen i prije no što sam upoznao Sabrinu. Nisam se zapravo želio opet ženiti, no eto, dogodilo se – zaključio je zgodni glumac i dodao kako je bivša misica Sabrina promijenila njegov pogled na ljubav i brak.


Idris i Sabrina zaručili su se prošle godine u veljači, nakon godinu dana veze kada ju je on zaprosio u javnosti. Britanski glumac iza sebe već ima jedan brak s odvjetnicom Sonya Nicole Hamlin s kojom dijeli kći Isan, dok s vizažisticom Naiyana Garth ima sina Winstona.