Dolly Parton

Samo jednu, želju ima: Popularna pjevačica bi za 75. rođendan na naslovnicu Playboya

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Parton se prvi puta pojavila na naslovnici popularnog časopisa 1978. godine.Dolly Parton planira na naslovnicu Playboya, kazala je u emisiji “60 Minutes Australia”. NYP prenosi da je na pitanje o planu za mirovinu, obzirom na to da ima sedamdeset i četiri godine, country pjevačica kazala da se ne planira povući iz igre.


“Pa, ne planiram u mirovinu. Taman sam navršila 74. i planiram biti na naslovnici časopisa Playboy” kazala je legendarna pjevačica i kantautorica.


Parton se prvi puta pojavila na naslovnici popularnog časopisa 1978. godine. Tada je imala trideset i dvije, a pokazala je i ozbiljan dekolte u prepoznatljivom kostimu Playboyeve zečice. 
“Vidite, godinama ranije sam se pojavila na naslovnici. Mislim da bi bilo fora da pristanu, ne znam hoće li, da budem i sa sedamdeset i pet”, kazala je. U to vrijeme, Parton je bila prva zvijezda u državi koja se pojavila na naslovnici Playboya.


Rođendan joj stiže 19. siječnja, a na pitanje bi li ponovno mogla odjenuti kostim zečice, kazala je: “Mislim da bih. Grudi su mi još uvijek iste! Nekako sam animirana, a animirani likovi ne stare toliko. Kada budem imala 90, vjerojatno ću izgledati isto. Možda jača šminka i veća kosa”.


Iako neki obožavatelji nisu bili zadovoljni voditeljem emisije i njegovim pitanjima, većina je nahvalila popularnu pjevačicu. Iskazali su poštovanje prema njezinoj dugogodišnjoj karijeri, 160 milijuna prodanih ploča i čitavo Dollywood carstvu vrijednom pola milijarde dolara. Što se tiče fotkanja za Playboy, poručili su joj: “Go, Dolly!”