Mnoštvo teorija

Rozga u Beogradu premijerno izvela novu pjesmu: “Zašto ima flastere?”

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

Pjevačica je premijerno izvela novu pjesmu.Jelena Rozga (42) je ovih dana premijerno je izvela svoju novu pjesmu na dodjeli glazbenih nagrada MAC u Beogradu. Pjevačica je tijekom nastupa na ušima imala dva velika flastera što nije prošlo neopaženo na društvenim mrežama.


Rozgina nova pjesma nosi naziv ”Sveto pismo”, a pjevačica je 27. siječnja točno u podne, pustila singl i na svom YouTube kanalu. 


Pjevačica je za nastup u Beogradu odabrala elegantnu crnu haljinu koju je upotpunila velikim zlatnim naušnicama. Usne je naglasila jarko crvenim ružem, a styling je zaokružila jednakom bojom laka na noktima. Zato što je kosu podignula u visoku rep, obožavatelji su mogli primijetiti i flastere na ušima.
“Jelena Rozga stigla upravo sa operacije ušiju #MAC2020”, napisao je jedan korisnik. 


“Zašto Rozga ima flastere na ušima?”, pitala se jedna korisnica Twittera, na što joj je drugi odgovorio: “Možda da joj drže bubice? Ili ima osjetljive uši kao i ja.” 


Drugi se pak korisnik našalio sa samim društvenim mrežama, napisavši: “Znači zamislite da Rozga mora na Instagram da stavi slike sa #MAC2020 sa ovim flasterima”. 


No, mnogi su pohvalili njezinu novu pjesmu i kompletan styling, zaključivši da je bila među najljepšim ženama na dodjeli nagrada.


“Zato se Jelena Rozga pojavi da pokaže kako se izgleda, ponaša, oblači, govori ako želiš da budeš jedna dama #MAC2020”, zaključio je korisnik na Twitteru. 


FOTO/YouTube Screenshot


FOTO/YouTube Screenshot