Obiteljski trenutak

Ronaldova zaručnica objavila slatki video nogometaša s njihovom kćerkicom; reakcije podijeljene

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Videosnimka je pogledana više od pet milijuna puta, a komentari na društvenim mrežama su različitiZaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, objavila je nedavno snimku detalja iz obiteljskog života popularnog nogometaša. Snimka na njezinom Instagram profilu prikazuje Ronalda koji drži njihovu kćerkicu Alanu i obasipa ju poljupcima.


Iako je snimka pogledana više od pet milijuna puta, komentari su različiti. Velika većina obožavatelja u komentarima ostavlja srca, te raznježeno opisuje snimku kao divan trenutak između oca i kćerkice. “Kako lijepo! Ljubav između oca i djevojčice je najveća!”, napisala je jedna obožavateljica.No, manji dio proziva Ronalda zbog ljubljenja djevojčice u usta. “Ne znam što, ali nešto ne štima s ovim” i “Čovječe, zašto je ljubiš u usta?”, samo su neki od negativnih komentara oko kojih se trenutno vodi rasprava. 
Podsjetimo, David Beckham je godinama bio na meti negativnih komentara jer je također poljubio svoju kćer Harper u usta. Beckham je tada žestoko odgovorio dušebrižnicima, a od Ronalda za sada nema nikakvih komentara.