Marc Jacobs

Romantično vjenčanje: Pingvin odijela za vječnu ljubav i vjernost

P. N.

Pingvini imaju samo jednog partnera i partnera za život. Izvrstan primjer vjernostiPoznati svjetski dizajner Marc Jacobs i njegov partner Charly “Char” Defrancesco izgovorili su “da” u New Yorku, u jednom restoranu na Manhattanu, na glamuroznoj ceremoniji na kojoj su se našle brojne poznate ličnosti.


Gosti, od kojih su mnogi nosili Jacobsove kazališne haljine, uključivali su supermodele, industrijske gigante i još brojne celebritije.  Bile su tu i top manekenke: Naomi Campbel, Gigi Hadid, Emily Rtajkowski te mnoge druge.


Za njihovu ceremoniju, Jacobs i Defrancesco nosili su svečana odijela koje je dizajnirao Fabio Zambernardi, direktor dizajna Prade i Miu Miua, a na Instagramu neposredno prije vjenčanja, napisao je: – Pingvini imaju samo jednog partnera i partnera za život. Izvrstan primjer vjernosti .
Marc je na svom profilu posebno fotografirao i vjenčano prstenje i nakit koji su nosili: manžet gumbe u obliku lavlje glave i igle za kravatu koje je potpisao Cartie i David Webb.


Sve je bilo osmišljeno do najsitnijih detalja, kao i torta na pet katova.


Mark je svog partnera zaprosio prije godinu dana u restoranu brze hrane u New Yorku, a tom je prilikom angažirao i plesače koji su izveli preformans uz pjesmu “Kiss”.


https://www.instagram.com/p/Bv9S4qMlhsC/