"Nedjeljno zagrijavanje"

Reper Stoka objavio video svoje supruge iz teretane: “Ova snimka mi je za motivaciju, ideš”

P. N.

FOTO/ stokamc, Instagram

FOTO/ stokamc, Instagram

Besprijekorno tijelo njegove supruge izmamilo je mnoštvo komentara.Reper Marin Ivanović “Stoka” na svom je Instagram profilu objavio video koji prikazuje njegovu suprugu Jasnu dok vježba u teretani.  “Samo jako. Nedjeljno zagrijavanje”, napisao je ponosni reper u svojoj objavi. Poduzetnica i ekonomistica Jasna, inače se aktivno bavi fitnessom i crossfitom.


Besprijekorno tijelo njegove supruge izmamilo je mnoštvo komentara koje su pratitelji domaćeg repera ostavljali ispod videa. “Stole, nadam se da gledaš samo u mišiće i utege”, “Danas sam otišla nakon dugo vremena u teretanu. Ova snimka mi je za motivaciju, ideš!”, “Brijem da je jača od tebe” i “Em lijepa, em jaka, bravo”, samo su neki od komentara.


FOTO/ciarayasna, Instagram


FOTO/ciarayasna, Instagram

Par je u bračnu luku uplovio krajem lipnja, nakon čega su proveli medeni mjesec u Meksiku i SAD-u. Njihovo intimno vjenčanje održano je u crkvi Sv. Franje na zagrebačkom Kaptolu, a na vječnu su se ljubav zakleli pred najbližim članovima obitelji i prijateljima.


“Bili smo malo nervozni zbog vremena jer smo gledali prognozu i najavljivali su kišu cijeli dan. Međutim, sunce je zasjalo baš kada je mladenka krenula prema crkvi i kiša je prestala. Bilo je baš kao što moj album i predstava kažu – iz tame u svjetlo”, kazao je glazbenik za Story.